Müezzinoğlu: Bir Tarafta Ağustos Böceği, Bir Tarafta Bal Arısı Anlayışı Var(2)

TEMEL ATTI Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Bursa İl Müftlük binasının temel atme törenine katıldıktan sonra Bursa

TEMEL ATTI
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Bursa İl Müftlük binasının temel atme törenine katıldıktan sonra Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gazetecilerin güzel ve örnek olacak konutların kavuşmaları için ilk adımı attıklarını anlatırken, "Bu bir görevdir. Çünkü insanın sağlıklı bir konuta ihtiyacı var. Bu görevi de en iyisini TOKİ gerçekleştiriyor. Bugün temel atma noktasına gelmemiz büyük bir başarıdır. Bu başarıda büyük pay sahibi olan Cemiyet Başkanı Nuri Kolaylı’ya teşekkür ederim. BGC'nin yapmış olduğu bu projeyi Türkiye yakından takip ediyor" dedi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Hekim olarak dünyanın en zor işinin doktorluk olduğunu düşündüğünü, politikaya girince siyasetin daha zor olduğunu gördüğünü anlatırken, "Daha sonra çalıştığım basın mensubu arkadaşları görünce onların işinin daha zor olduğunu gördüm. Çünkü onlar gecesi- gündüzü olmayan bir alanda emek sarf ediyor. Sağlık ve hekimlik alanı belli ama medyanın alanı belli değil" diye konuştu.
Başbakan Bülent Arınç ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu daha sonra Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından yaptırılacak konutların temelini birlikte attı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: