Müezzinoğlu, Ramazan Çadırında Iftar Yemeği Dağıttı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'deki Selimiye Meydanı'nda kurulan Ramazan çadırında eşi Faize Müezzinoğlu ile birlikte...

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'deki Selimiye Meydanı'nda kurulan Ramazan çadırında eşi Faize Müezzinoğlu ile birlikte iftar yemeği dağıttı.

TEM Edirne - Karaağaç bağlantı yolunun temel atma töreni için Edirne’ye gelen Müezzinoğlu, yoğun geçen programların ardından akşam ezanına yakın bir saatte iftar çadırına geldi. Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile belediyenin birlikte kurduğu çadırda her yıl bir gün kendisi de iftar yemeği veren Müezzinoğlu, iftar öncesinde kazanların başına geçti. Eline kepçeyi alan Bakan Müezzinoğlu ve eşi, sıraya giren insanların tabaklarına yemek doldurdu.

Reklam
Reklam

İftarını açmak için çadıra gelen onlarca insana yemek dağıtan Müezzinoğlu, daha sonra masalara geçen insanların yanına giderek onlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Bakan, “Ramazan’ın rahmeti, bereketi ve güzelliği bu. Oruç tutan, tutmayan yediden yetmişe herkez var. Güzel bir gelenek. Bu, Türk milletine ait bir gelenek. Allah gelecek yıllarda daha geniş olanlarını nasip etsin. Evde yaptığımızı burada yapıyoruz. Hanım da burada yardım ediyor” dedi.

Bakan Müezzinoğlu’nun eşi Faize Müezzinoğlu ise “Ramazan'da bu tür gelenekler çok güzel. Allah tekrarını nasip etsin inşallah” diye konuştu. Ramazan çadırına gelen vatandaşlar ise bakanla bir arada olmaktan ve onun elinden iftar yemeğini almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: