Müezzinoğlu Ve Yıldırım, Havsa'nın Osmanlı Köyünde Düzenlenen Sahura Katıldı

EDİRNE (AA) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Havsa'nın Osmanlı köyünde düzenlenen sahura katıldı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Havsa'nın Osmanlı köyünde düzenlenen sahura katıldı. Edirne'deki bir restoranda düzenlenen iftar yemeğinin ardından Selimiye Camisi'nde teravih namazı kılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, daha sonra, teravih namazı kılmak için Havsa'nın Osmanlı köyüne giden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yanına gitti. Köylülerle çay içip sohbet eden Yıldırım ve Müezzinoğlu, annesini kaybeden iş adamı Mehmet Astürk'ün evine giderek taziye ziyaretinde bulundu. Daha sonra Astürk'e ait entegre et tesisinde düzenlenen sahura katılan bakanlar, ardından İstanbul'a hareket etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: