Müezzinoğlu’ndan Bişder’e Ziyaret

Edirne Ak Parti Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Balkan İş Adamları Derneği (BİŞDER)’i ziyaret etti. BİŞDER’in...

Edirne Ak Parti Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Balkan İş Adamları Derneği (BİŞDER)’i ziyaret etti. BİŞDER’in merkezinde gerçekleşen ziyaretten Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Tarım-Hayvancılık, Mimar-Mühendis ve İnşaat Komite Başkanları da hazır bulundu.

BİŞDER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İplikçioğlu, derneğin en son yaptığı Almanya-Hollanda fuar gezisi ve Azerbeycan iş Forumu toplantılarından bahsettikten sonra faaliyetler hakkında kısa bir bilgi verdi.

AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu “Aslında BİŞDER’e gecikmeli bir ziyarette bulunuyorum. İnşallah bu gecikmeyi ilerleyen dönemlerde telafi ederiz, Türkiye’de 81 il arasında başka bir Edirne yok doğasıyla coğrafyasıyla, tarihiyle insanıyla çok özel ve güzel bir şehir Edirne… Bu şehrin 2023 vizyonunda elimizden geleni ortaya koymak hepimizin görevidir Edirne’nin alt yapısından üst yapısına kadar her yerinin elden geçmesi gerekir. Ülkemizin iki büyük sıkıntısı vardır bunlar yanı başımızdaki Suriye krizi ve PKK problemidir. Onların çözümü adına da hükümetimiz gayrette bulunmaktadır” dedi.

Reklam
Reklam

BİŞDER Genel Sekreteri Yasin Atik, “Ülkemizin siyasi ve ekonomik kalkınmasında vesayet anlayışının ortadan kaldırılması çok önemlidir. Yapılan iki referandumda da millet, iradesini ortaya koymuş; vesayete dur demiştir. Bu anlayışla faaliyetlerimize devam ediyoruz. Son dönemde Millet ile Devletin arasında nifak ve fitne sokulmaya çalışılmaktadır. Bu anlayışa engel olmak gerekir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz