Müftü Arslan, Turhal’a veda etti

Tokat’ın Turhal ilçesinde 8,5 yıl süreyle görev yapan Müftü Ali Arslan, ilçeye veda etti.Nahçıvan Din...

Tokat’ın Turhal ilçesinde 8,5 yıl süreyle görev yapan Müftü Ali Arslan, ilçeye veda etti.
Nahçıvan Din İşleri Ataşeliği’ne atanan Müftü Ali Arslan, onuruna verilen veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşadı. Ali Balta’nın Yeri Lokantası'nda verilen veda yemeğine, Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü, Belediye Başkanı Ali Gözen, AK Parti İlçe Başkanı Orhan Koç, daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri, müftülük personeli ve ilçe merkezi ile köylerde görev yapan din görevlileri başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.
Müftü Arslan’a yeni yerinde başarılar dileyen Diyanet-Sen Turhal İlçe Temsilcisi Semih Öğrünç, din görevlileri olarak Arslan ile görev yapmaktan her zaman büyük onur ve mutluluk duydukları, kendisiyle tüm şikâyet ve isteklerini rahatlıkla paylaşabildiklerini belirtti.
Çok yoğun duygular içinde olduğunu belirten Müftü Ali Arslan ise Turhal’ı adeta ikinci memleketi olarak gördüğünü söyledi. Programa katılanlara teşekkür eden Arslan "Yaklaşık 8,5 yıldır görev yaptığım Turhal’da maddi manevi her zaman desteklerini eksik etmeyen Kaymakam Bey’e, Belediye Başkanımıza, değerli Turhal halkına ve siz mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Turhal benim müftü olarak görev yaptığım üçüncü yerdir ve uzun süredir sizlerle burada acı tatlı birçok şey yaşadık. Turhal’ın benim için her zaman yeri ayrı olmuştur, kendimi artık Turhallı olarak görüyorum. Ama görevim icabı Turhal’dan ve Turhallı hemşerilerimizden ayrılmak durumundayım. Belki aranızda bilmeyerek de olsa üzdüğüm, kırdığım arkadaşlarım olabilir. Ben hepinizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum, eğer benim sizler üzerinde hakkım varsa da helal ediyorum. Allah hepinizden razı olsun, hepinizi Allah’a emanet ediyorum’’ diye konuştu.
Müftü Arslan’ın ilçeden ayrılmasından duyduğu üzüntüyü dile getiren Belediye Başkanı Ali Gözen, “Görevi dolayısıyla aramızdan ayrılması bizleri üzse de bir hemşehrimiz olarak bizi yurt dışında başarıyla temsil edeceğine inanıyoruz. Ben kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.’’ dedi.
Kaymakam Mehmet Ünlü ise Müftü Arslan’ın sosyal ve yapıcı bir kişiliğe sahip olduğunu kaydederek, Nahçıvan’daki görevinde kendisine ve ailesine başarılar diledi.
Konuşmaların ardından programda son olarak Turhal Müftüsü Ali Arslan’a, İlçe Kaymakamı Mehmet Ünlü, Belediye Başkanı Ali Gözen, Diyanet Sen İl ve İlçe Temsilcileri ile Kur’an Kursları öğreticileri tarafından günün anısına plaket ve hediyeler takdim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz