Müftü Arvas: Çocuklar geleceğimizdir, milli ve manevi değerlerle donatmalıyız

Siirt Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı öğrenciler, uyum (oryantasyon) gezi programı nedeniyle Siirt Müftüsü...

Siirt Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı öğrenciler, uyum (oryantasyon) gezi programı nedeniyle Siirt Müftüsü Faruk Arvas’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyarette açıklama yapan Arvas, "Çocuklar geleceğimizdir. Onun için çocuklarımızı iyi bir eğitimden geçirmeli, milli ve manevi değerlerle donatmalıyız." dedi.
Bilim ve sanat merkezinin bu yılki programında öğrencilere, uyum programları kapsamında kurumlar gezdiriliyor. Bilim ve Sanat Merkezi'nde bulunan 9 öğrenci, 1 müdür ve 4 öğretmen Siirt Müftülüğü'nü ziyaret ederek, Müftü Faruk Arvas’tan, kurumda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Siirt Müftüsü Faruk Arvas, buradaki konuşmasında şunları söyledi:
‘’Çocuklarımız geleceğimizdir. Onun için çocukların iyi eğitilmeleri, milli ve manevi değerlerle donatılmalarının sağlanması, sosyal kişilik kazanmalarının yanısıra olumlu bir kişiliğe sahip olup anne babasına, akraba ve komşularına, ülkesine ve milletine ve bütün insanlığa yararlı birer birey olması için elden gelen gayret gösterilmelidir.’’
Müftü Arvas, öğrencilere, Siirt Müftülüğü hakkında bilgi verirken, çocuklar da not tutmayı ihmal etmediler. Siirt Müftülüğü'nün görevleri, cami ve din görevlileri hakkında bilgi alan öğrenci ve yöneticilere, ziyaret sonunda Diyanet yayınlarından oluşan kitap setleri hediye edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz