Müftü Arvas’tan Ramazan Ayı Değerlendirmesi

Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, Ramazan ayında elde edilen güzel kazanımların diğer aylarda da devam...

Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, Ramazan ayında elde edilen güzel kazanımların diğer aylarda da devam ettirilmesi gerektiğini belirtti.

İl Müftüsü Arvas, on bir ayın sultanı Ramazan ayının değerlendirmesini yaptı. Ramazan’ın son günlerine yaklaşıldığını hatırlatan Arvas, bugünlerin de faydalı değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Arvas, “Çok güzel ve bereketli olan Ramazan ayını idrak ettik ve son günlere ulaştık. Dün akşam Kadir Gecesi’ni de coşkulu bir şekilde idrak ettik. İl genelinde değişik programlar yaptık. Teravihlerden sonra tesbihat namazı kıldık. Hamdolsun ki mübarek geceye ilgi çok büyüktü. Ayrıca gençlerin bu yıl camilerde daha çok olduğu gözlemledik. Camilerimiz doldu taştı. Dışarılarda bile vatandaşlarımız Kadir Gecesi’ni idrak ettiler” dedi.

Reklam
Reklam

Ramazan ayında elde edilen güzel kazanımların mutlaka Ramazan ayından sonra da devam ettirilmesi gerektiğini belirten Arvas, “Ramazan ayındaki güzel kazanımlarımızı Ramazan’dan sonra da devam ettirmemiz gerekir. Kur’an-ı Kerim’e olan ilgi alakamızı yine Ramazan’dan sonra da devam ettirmemiz gerekir. Çocuklarımızın Kur’an-ı Kerim okumalarını sağlamamız lazım. Kur’an kurslarına göndermeniz gerekir. Aileler, çocuklarına okullarda seçme ders olarak verilen Kur’an dersine mutlaka yönlendirmeleri daha hayırlı olur. Ben tüm Müslümanların şimdiden Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz