Müftü Düzgüney, Vatandaşları Kapkaç Ve Dolandırıcılığa Karşı Duyarlı Olmaya Çağırdı

ANKARA (AA)- Beypazarı Müftüsü Mustafa Düzgüney, vatandaşları kapkaç, telefon ve kredi kartı dolandırıcılarına karşı duyarlı olmaya çağırdı.

Beypazarı Müftüsü Mustafa Düzgüney, vatandaşları kapkaç, telefon ve kredi kartı dolandırıcılarına karşı duyarlı olmaya çağırdı. Müftü Düzgüney, Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği çerçevesinde, cuma namazı öncesinde merkezi vaazla vatandaşlara uyarıda bulunarak kapkaç dolandırıcılığa karşı duyarlı olunması çağrısında bulundu. Düzgüney, dolandırıcılık ve kapkaç olaylarında genel olarak artışların yaşandığını belirterek "Devletin hiçbir yetkilisi, görevlisi, sizleri arayarak para talebinde bulunmaz, bulunamaz. Sizleri telefonla arayarak, kendisini savcı, polis ve benzeri unvanlarla tanıtan, hesabınız üzerinden PKK’ya para transferi yapıldığı gibi söylemlerle insanlar kandırılmaya çalışıyorlar. Bu konuda duyarlı olun. Devletin hiçbir görevlisi sizi arayarak para istemez” bunu böyle bilesiniz diye” konuştu. -Filipinlere yardım toplandı Öte yandan Beypazarı Müftülüğü'nce Filipinlerde meydana gelen Haiyan tayfunu mağdurlarına ulaştırılmak üzere, ilçedeki tüm camilerde cuma namazı çıkışı yardım toplandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: