Müftü Gülce'den Emniyet Müdürü Şahin'e Ziyaret

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Aksaray İl Müftüsü Bekir Gülce, İl Emniyet Müdürü Mustafa...

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Aksaray İl Müftüsü Bekir Gülce, İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin’i ziyaret etti.

Müftü Gülce ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Mustafa Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Müftü Gülce de Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle yapılacak etkinlikler hakkında Şahin'e bilgiler verdi. Vatandaşların camilere ilgisinin oldukça fazla olduğunu, camileri daha fazla tanımalarını ve din görevlilerinin de halk ile daha sıkı diyalog halinde olmalarını sağlayacaklarını belirten Müftü Gülce, “Camilerimiz sadece bir ibadet yeri olmayıp, aynı zamanda eğitim, birlik, beraberlik, sevgi ve huzur mekanları olduğunu, burada kaynaşmanın daha da kuvvetlendiğini gündeme getireceğiz” dedi. Ayrıca din görevlilerinin insanlara sadece dini vecibelerini yapmada değil kardeşliğe, birliğe, iyi insan olarak yaşamada insanlara yol gösteren kişiler olduğunu, üzerlerinde önemli mesuliyetler olduğunu belirten Müftü Gülce, Emniyet Müdürü Şahin’e de çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Müftü Gülce ziyarette, İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin’e çiçek ve Kuran-ı Kerim ve diyanet yayınlarından bir kitap hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: