Müftü Maraşlıgil'den Bayram Mesajı

İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Maraşlıgil, makamında düzenlediği basın toplantısında, mübarek ve manevi günlerin ardından bayramın idrak edileceğini anımsatarak, sevinme, sevindirme, barışma, kaynaşma ve kardeşçe kucaklaşmanın, öbür alemdeki büyük ve sonsuz bayramların yansıması olduğunu vurguladı.

Bayramda fakirlerin, dul ve yetimlerin unutmaması gerektiğini belirten Maraşlıgil, "Bu günlerde muhtaçlarımızı ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi ve ailelerimizi zekat, fitre, sadaka ve yardımlarımızla sevindirmeliyiz. Birlik ve beraberliğe ekmek ve sudan daha çok muhtaç olduğumuzu unutmamalıyız. Bayramımızı bu güzelliklere vesile kılmak, toplum bireyleri olarak en büyük görevimizdir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Müslüman aleminin bayramını tebrik ettiğini söyleyen Maraşlıgil, "Daha nice sağlıklı, mutlu ve umutlu bayramlara kavuşma temennisi ile Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimle tebrik eder, bayramın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim" dedi.

Maraşlıgil, geçen hafta cuma namazı çıkışı Arakan için kent merkezindeki camilerde 293 bin lira toplandığını, bayram namazından sonra da toplanacak paraların Başbakanlık aracılığıyla Arakan'a gönderileceğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Mustafa Demircioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz