Müftü Mustafa Üskülüplü’den Türkiye Birincisi Beyza Nur Köse'ye Altın

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Kur'an ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışması'nda Türkiye birinci olan...

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Kur'an ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışması'nda Türkiye birinci olan Beyza Nur Köse’ye tebrikler devam ediyor. Kütahya Müftüsü Mustafa Üskülüplü Kavaklı Kız Kur’an Kursu’na gelerek Beyzanur Köse’ye altın hediye etti ve başarılarının devamını diledi.

Tavşanlı Kavaklı Kız Kur’an Kursu öğrencisi Beyza Nur Köse Muğla’da gerçekleştirilen Kur'an ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışması'nda Türkiye birinciliği elde etti. Tavşanlı Müftüsü Mecit Amil’in, Beyzanur ve ailesini tebrik etmesinin ardından Kütahya Müftüsü Mustafa Üskülüplü de kursa gelerek başarılı öğrenciye altın hediye etti.

Reklam
Reklam

Üskülüplü burada yaptığı açıklamada, “Kütahya Müftüsü olarak Beyzanur kızımızın Türkiye birinciliğinden dolayı mutluluk duydum. Öğrencimizin Türkiye birincisi olması en az anne babası ve öğretmeni kadar müftülük olarak bizleri de duygulandırmıştır. Bu ilk değil tabiî ki, Tavşanlı Kavaklı Kız Kuran Kursumuz artık ismiyle tanınan bir marka oldu. Hemen hemen her yıl dereceler elde eden öğrenciler yetiştiriyor. Başta Kevser Dülger Hanım olmak üzere tüm öğreticileri tebrik ediyorum. Dünya birincisi bir Kur’an kursuna sahibiz. Biz de anne babası ve yavrumuzu tebrik edelim istedik. Bu başarıların artarak devam etmesini ümit ediyorum. Bizim için Kur’an Kurslarımız çok anlamlı ve önemlidir. Ben Kur’an kursu faaliyetlerine çok önem veren bir yöneticiyim” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: