Müftü Öztürk'ten Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a Ziyaret

 Samsun İl Müftüsü Hayrettin Öztürk, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

Samsun İl Müftüsü Hayrettin Öztürk, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti. Müftülük görevlileri ile Yılmaz’ı ziyaret eden Öztürk, Diyanet çalışanlarına verdiği destek ve katkılardan dolayı Yılmaz'a teşekkür etti. Yılmaz, bu anlamlı hafta içinde gerçekleşen ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek, "Saygıdeğer müftümüz ve beraberindeki heyeti belediyemizde görmekten ve ağırlamaktan çok mutlu oldum. Sayın müftümüze de güzel sözleri için teşekkür ederim. Büyük bir özveri ile görev yaptıklarını bildiğim değerli din adamlarımız sadece vatandaşlarımızın dini vecibelerini yerine getirirken faydalandığı kişiler değil aynı zamanda bulundukları toplumun manevi kanaat önderleri ve yol göstericileridir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: