Müftü Sevinç Umreden Dönenleri Ziyaret Etti

Gaziantep'in Araban İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç, umreden dönen ilçeye bağlı Elif beldesi Merkez Camii İmam-Hatip'i...

Gaziantep'in Araban İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç, umreden dönen ilçeye bağlı Elif beldesi Merkez Camii İmam-Hatip'i ile Taşdeğirmen Köyü Cami İmam-Hatibi'ni evinde ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç, umreden dönen Elif beldesi Merkez Camii İmam-Hatip'i Abdulgani Yaşaroğlu ile Taşdeğirmen Köyü Cami İmam-Hatip'i Muhittin Polat'ı ziyaret ederek "Hayırlı olsun" dileklerinde bulundu. Ziyarete gelen Müftü Sevinç'e zemzem ve hurma ikramında bulunuldu. İmam-Hatip'lerden kutsal topraklarda yaptıkları görev hakkında bilgi alan Müftü Sevinç, "Geçmiş yıllarda umre için kutsal topraklara giden yok denecek kadar azken bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı,İlçe Müftülüğümüzde görevli 2 cami İmam-Hatip'imizi umreye gidenlere dini konularda kutsal topraklarda rehberlik yapması için görevlendirdiği İmam-Hatip'lerimizle birlikte bu dönem Araban ilçesinde kutsal topraklara gidenlerin sayısı 10 kişi olurken önümüzdeki dönem bu sayı 30-35'e yükselmesini tahmin ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz