Müftü Yardımcısından, Şehit Aileleri Ve Gazi Derneğine Ziyaret

Manisa İl Müftüsü Yardımcısı Sevinç Tepekaya, Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile ilgili Türkiye Harp Malûlü...

Manisa İl Müftüsü Yardımcısı Sevinç Tepekaya, Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile ilgili Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Müftüsü Yardımcısı Tepekaya, "Şehit Ailelerimizi ve Gazilerimizi sürekli olarak ziyaret ediyoruz. Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle yanlarında olmak istedik. Her türlü sorunlarında sıkıntılarında destek olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Dernek Başkanı Ümit Taydaş da, "İl Müftümüz Sinan Cihan, Manisa’da görevine başladığı ilk günden itibaren sürekli olarak şehit ailelerimize ve gazilerimize gereken değeri ve önemi vermiştir. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin saygı ve sevgisini kazanan değerli Müftümüze, bir kez daha teşekkür etmemin yerinde olacağını düşünmekteyim. Bizi yalnız bırakmayan değerli misafirlerimize şükranlarımı sunarım’’ diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: