Müftüden Hafızlık Bölge Birincisine Hediye

Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, Hafızlık Tespit Sınavı Karadeniz Bölge Birincisi Emine Taşar'a çeşitli hediyeler verdi.

Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, Hafızlık Tespit Sınavı Karadeniz Bölge Birincisi Emine Taşar'a çeşitli hediyeler verdi.

Müftülük binasında düzenlenen toplantıda, Müftü Kolukısaoğlu, Hafızlık Tespit Sınavı'nda bölgenin en iyi sonucunu alan öğrencinin Ordulu olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Bölge yatılı Kuran kursunun hem kız hem de erkek öğrencileri barındırarak eğitim ve öğretimini sürdürdüğünü ifade eden Kolukısaoğlu, şöyle devam etti:

"Her sene erkek ve kız öğrencilerimizden hafızlarımız oluyor. Kuran kursumuzdaki eğitmenlerimizin gayretleriyle hafızlarımız oldu. Kuran-ı Kerim'i ezberleyen hafızlarımız Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kurduğu komisyonca sınava tabi oldu. Karadeniz Bölgesi'nde yapılan sınav sonucunda öğrencimiz Emine Taşar birinci oldu. Bu birinciliği Ordu'ya getiren öğrencimize ve hocalarına teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Kolukısaoğlu, Emine Taşar'ın Türkiye birinciliği için sınava gireceğini belirterek, "Öğrencimiz, önümüzdeki günlerde diğer bölgelerin birincileriyle Türkiye birinciliği final sınavına katılacak. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Emine Taşar ise sınav için çok çalıştığını ve bölge birinciliği elde ettiği için mutlu olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Kolukısaoğlu, Emine Taşar'a çeşitli hediyeler takdim etti.

Muhabir: Eyüp Elevülü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: