Müftüden Örnek Davranış

Eflani İlçe Müftüsü Metin Avcı ilçe köylerinde kimsesiz ve yardıma muhtaç yaşlıları tek tek ziyaret...

Eflani İlçe Müftüsü Metin Avcı ilçe köylerinde kimsesiz ve yardıma muhtaç yaşlıları tek tek ziyaret ediyor. Müftü, son ziyaretini 92 yaşını aşan Nazmiye teyzeyi evinde ziyaret ederek gerçekleştirdi.

Müftü Metin Avcı, Eflani ilçesi Mülayim köyünde, 92 yaşında hayata tutunmaya çalışan ve hayatın bütün zorlukları yüzüne aksetmiş Nazmiye teyzeyi evinde ziyaret etti. Tek başına hayatını devam ettiren Nazmiye teyze, hayatını hayırseverlerin yardımı ve köy İmam-Hatibi Osman Tercan'ın desteği ile devam ettiriyor. Nazmiye teyze ilçe müftüsünün evine kadar gelmesinden çok memnun olduğunu ifade etti.Müftü avcı ise kendisine dua ederek, ihtiyaç ve isteklerini yerine getirmek için elinden gelen desteği yapacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz