Müftüler Varto’da Toplandı

Muş İl Müftüsü Recep Uzun, aylık müftüler toplantısını Varto ilçesinde gerçekleştirdi.Muş İl Müftüsü Recep Uzun,...

Muş İl Müftüsü Recep Uzun, aylık müftüler toplantısını Varto ilçesinde gerçekleştirdi.

Muş İl Müftüsü Recep Uzun, Varto ilçesinde ilçe müftüleri ile bir araya gelerek aylık toplantılarını gerçekleştirdi. Varto İlçe Müftülüğü binasında gerçekleştirilen toplantının ardından İl Müftüsü Recep Uzun ilçe müftüleriyle birlikte ve İlçe Kaymakamlı Tahir Şahin ve bazı resmi kurumları ziyaret ettiler. İmam Hatip Lisesi’ne giden müftüler burada öğrencilere ders verdiler.

Konu ile ilgili gazetecilere bilgi veren İl Müftüsü Recep Uzun, ayda bir yapılması planlanan müftüler toplantısını Varto ilçesinde yaptıklarını söyledi. Uzun, “İl müftülüğüne başlamamla birlikte bu dördüncü kezdir Varto ilçesine gelmekteyim. İlçemiz güzel bir ilçe, Varto’ya ayrı bir önem vermeyi arz ediyorum. Yapılan toplantımızda özellikle kutlu doğum haftası programı ile ilgili bilgileri aldık. Oradan da İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin derslerine girdik. Bu ülkenin Başbakanı bile imam hatiplidir. İmam Hatip liselerinin çok önemli olduğunu bilmemiz gerekmektedir. Okulda öğrencilerle eğitim konusunda söyleşimiz oldu” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: