Müftülük personeli kan bağışında bulundu

İZMİR (A.A) - Ödemiş Müftülüğü personeli, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Ödemiş Kızılay Kan Bağış Merkezi'ne kan bağışında bulundu.

İZMİR (A.A) - Ödemiş Müftülüğü personeli, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Ödemiş Kızılay Kan Bağış Merkezi'ne kan bağışında bulundu.

Müftülük personeli imam hatipler, müezzin kayyumlar, dairede ve vakıfta görev yapan memurların katıldığı kampanyada, 17 ünite kan toplandı.

Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç, Merkezde görev yapan personelin sağlıklarının uygun olanlardan 17 kişinin kan bağışı kampanyasına katıldığını belirterek, "Köylerde ve kasabalarda görev yapanlarda olsalardı, bu rakamlar çok daha fazla olurdu. Peygamber efendimizin, 'insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır' sözünü anımsarsak, kan bağışı da insanlara faydalı olmanın en önemlilerindendir. Çünkü hayat kurtarıyorsunuz. Bu sebeple Ödemiş Müftülüğü olarak kan vermenin Kutlu Doğum Haftası'nda daha anlamlı olacağını düşündük. Bu arzumuzu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Huzurunuzda tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Ödemiş Kızılay Kan Bağış Merkezi doktorlarından Selahattin İnce ise, "Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç ve personeline kan bağışında bulunmaları ve halkı kan verme konularında bilinçlendirmelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz