Müftülükler Arası Futbol Turnuvası Düzenlendi

Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri içerisinde düzenlenen futbol turnuvasında Yenice Müftülüğü takımı şampiyon oldu.Camiler...

Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri içerisinde düzenlenen futbol turnuvasında Yenice Müftülüğü takımı şampiyon oldu.

Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri içerisinde Karabük müftülüğü tarafından İl ve İlçe Müftülüklerinin katılımıyla Hasan Doğan Spor tesislerinde halısaha Futbol Turnuvası düzenlendi.

Bir hafta süren futbol müsabakası sonucunda Yenice İlçe Müftülüğü üst üste 2. kez şampiyon oldu. Yenice İlçe Müftülüğü takımı ilk maçında Ovacık İlçe Müftülük takımını 7-2 gibi net skorla yenerken, ikinci maçında Eskipazar İlçe Müftülük takımını 4-1, final de ise Eflani İlçe Müftülük takımını ise 4-2 skorlar mağlup ederek şampiyon oldu. Geçen yılda şampiyonluk elde eden Yenice İlçe Müftülüğü takımı üst üste ikinci şampiyonluğunu elde etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: