Müftülükten Çocuk Yuvasına Ziyaret

Ünye Müftüsü Aydın Yığman ve din görevlileri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Ünye Sabancı...

Ünye Müftüsü Aydın Yığman ve din görevlileri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Ünye Sabancı Çocuk Yuvası’na ziyarette bulundu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Müftü Yığman, amaçlarının çocukları bir nebze olsun mutlu edebilmek olduğunu ifade etti. Yığman, “Zaman zaman bu çocuk yuvamıza bizlerde ziyaretlerde bulunuyoruz ama genelde burada görevlendirdiğimiz hocalarımız var. Onlar burada çocuklarımıza hizmet ediyorlar. Onların dini manada manevi eksiklerini gidermeye çalışıyorlar. Din Görevlileri Haftası’nda da burayı ziyaret ederek çocuklarımızın destekçisi olduğumuzu, yanlarında olduğumuzu ifade etmeye çalıştık. Onlara hediyeler takdim ettik. Belki bir nebze olsun onları sevindirmişizdir. Tabi buraya geldiğinizde duygulanıyoruz. Bizi gerçekten etkiliyor ama çok derslerde alıyoruz, derslerde çıkarıyoruz. Onun için buraya her geldiğimizde, giderken mutlu bir şekilde ayrılıyoruz. Yani insan insana muhtaç olan varlık” dedi.

Reklam
Reklam

Ünye Müftüsü Aydın Yığman daha sonra çocuklara, Diyanet İşleri Bakanlığı’nın yayınlarından hediye etti. Küçük ikramlarda da bulunan Yığman, daha sonra yuvadan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: