Müftülükten Suriyeli Mültecilere Kışlık Kıyafet

Adana Müftülüğü, Suriye'de yaşanan iç savaş nedeniyle Türkiye'ye gelen mültecilere dağıtılmak üzere toplanan kışlık giyim...

Adana Müftülüğü, Suriye'de yaşanan iç savaş nedeniyle Türkiye'ye gelen mültecilere dağıtılmak üzere toplanan kışlık giyim eşyalarını Kızılay Adana Şube Başkanlığına teslim etti.

Müftü Vekili Sezai Erdal, Adana’da misafir olan Suriyeli mültecilerin giyim ihtiyaçlarına destek amaçlı yaptıkları kampanyasına yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür ederek, "Oradaki kardeşlerimizin durumunu görüyoruz, hakikaten çok muhtaçlar. Karınca kararınca bizimde çorbada tuzumuz olsun istedik. İnşallah hayırlı olur” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise, "İyilik zirvesine doğru, merhamet yürüyüşümüzde Adana Müftülüğümüzün bu duyarlı davranışı toplumda örnek teşkil edecektir. Dileğimiz ve arzumu odur ki, duyarlı dostların gönüllerinden kandil yakmaya davet ediyoruz ve bir çift ayakkabı, bir battaniye ve temizlik setlerine ivedilikle ihtiyaç duyulmaktadır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: