Mugada Sahil Projesini Konuşuldu

Bartın İl Genel Meclisi toplantısında Mugada Sahil Projesi konuşuldu.İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal Başkanlığında...

Bartın İl Genel Meclisi toplantısında Mugada Sahil Projesi konuşuldu.

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal Başkanlığında yapılan toplantıya meclis üyelerinin yanı sıra, özel idare kurum amirleri katıldı.

Toplantıda Mugada uygulama imar planı plan notları konusu görüşüldü. Bu maddede komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi. Mugada Sahil Projesiyle ilgili görüşlerini açıklayan İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Dursun, projenin önemine vurgu yaptı. Dursun, “Mugada sahil projesine ilk başladığımızda bazı vatandaşlarımızın tepkili olduğunu gördük. Ancak şimdi baktığımız zaman vatandaşlar ne kadar güzel bir iş olduğu bir kez daha gördüler. Bu projenin uygulanmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Mugada projesinin çok önemli olduğunu açıklayan Meclis Üyesi Recep Kantarcıoğlu, “Bartın’ın çok güzel tatil yerlerinden biri olan Mugada sahilimizde idaremiz tarafından gerçekleştirilen uygulama hakikaten takdire şayandır. Şimdi Mugada sahilindeki yürüyüş yolunun devamında iki tarafı birbirinden ayıran bir kaya var. Ben o kayanında kaldırılarak, önümüzdeki yıllarda Hatipler ve Büyükkızılkum sahillerimizi de içine alacak, güzel bir projenin yapılmasından yanayım. Projenin gerçekleşmesinde emeği olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Son olarak konuşma yapan Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, “Mugada projesi Özel İdaremizin hassasiyetle üzerinde durduğu konuların başında geliyor. Bizler birlikte altyapısını da iyice hazırlayarak, yıkım kararı almıştık. O günlerde hepinizin bildiği gibi bazı ev sahipleri yada işyeri sahipleri buna tepki de vermişti. Ancak şimdi görüyoruz ki, vatandaşlarımız bize ‘iyi ki projeyi uygulamışsınız.’diyor. Tabi bu da bizi bir taraftan mutlu ederken, bir taraftan da ne kadar başarılı bir projenin temelleri attığımızı görmemizi sağlıyor. Tabi Bartın yaklaşık 59 kilometrelik sahil şeridine sahiptir. Özel idaremizi olarak, her konuda olduğu gibi kentimizdeki turizm gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelen gayret ve önemi göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: