Mugada Sahili Altyapı Ihalesi

Bartın'ın Mugada sahili kanalizasyon, parke yol, çevre aydınlatması için ihale yapılacağı bildirildi.

Bartın'ın Mugada sahili kanalizasyon, parke yol, çevre aydınlatması için ihale yapılacağı bildirildi.

İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamada, kıyı ve imar kanununa aykırı yapıların yıkıldığı Mugada sahilinde çevre düzenlemesi çalışmalarına başlandığı belirtildi.

Sahilin gezilebilir ve yaşanabilir bir şekilde sezon öncesi halkın hizmetine sunulacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İl Özel İdaremizce sürdürülen çalışma kapsamında, imar yolu açılması çalışmaları tamamlanmıştır. Ayrıca çevre düzenlemesi için piknik masası, oturma bankları, kamelya imalatları çalışmalarına da başlanmıştır. Mugada sahilinin yaz sezonuna yetiştirilmesi hedeflenen işlerden kanalizasyon, parke yol, çevre aydınlatması yapım işleri için idaremiz tarımsal hizmetler müdürlüğü tarafından 19 Şubat'ta ihale yapılacaktır"

Reklam
Reklam

Arıönü Köyü sınırlarındaki sahil kesiminde bulunan barınaklar ile konut ve lokanta olarak kullanılan yapılar İl Özel İdaresi tarafından yıkılmıştı.

Muhabir: Selim Bostancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz