Müge Anlı'nın Başarısı Dünya Gündeminde

Ünlü Televizyoncu Yorumcu Müge Anlının Bu bÜYÜK bAŞARISI Dünya Gündeminede Ülkeler Ünlü Sunucu Hakkında Neler söyledi

MÜGE ANLININ BAŞARISI DÜNYA BASININDA ! CİNAYET İTİRAFINA KAYITSIZ KALMADILAR

Atv’deki ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programında, 3.5 yaşındaki Irmak’ın katili cinayeti itiraf etmişti. Müge Anlı ve ekibinin cinayeti aydınlatmadaki başarısı ise dünya basınında geniş yer buldu

Geçtiğimiz günlerde Manisa'da 3.5 yaşındaki Irmak Kupal'ın, Himmet Aktürk tarafından cinsel istismara uğradıktan sonra öldürülmesi Türkiye'yi yasa boğmuştu. Atv'de 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında cinayeti itiraf eden Aktürk, cezaevine gönderilmişti.

Reklam
Reklam

Bu tüyler ürpertici itiraf, dünya basınında yer aldı. Müge Anlı ve ekibinin cinayeti aydınlatmadaki başarısı, İngiltere'nin önemli gazetelerine konu oldu. Gazeteler olayı; 'Canlı yayında 4 yaşındaki çocuğa tecavüz itirafı', 'Tecavüz ettiğini ve öldürdüğünü itiraf etti' başlıklarıyla duyurdu. Haberlerde; Müge Anlı'nın küçük kızın kaybolmasının arkasında komşuları Himmet Aktürk'ün olduğundan şüphelendiği ve yayında sorduğu sorularla cinayeti işlediğini itiraf ettirdiği yazıldı. Ayrıca 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' için 'Soruşturma konusunda uzmanlaşmış bir program' yorumu yapıldı. Amerika, Fransa, Londra, Birleşik Arap Emirlikleri, Yeni Zelanda, Hindistan ve Senegal basınında da benzer haberlere yer verildi.