Muğla Dalaman’da Sel Felaketi

Muğla’da, iki gündür etkili olan sağanak yağış sel felaketine neden oldu. Dalaman ilçesine bağlı Gürleyik...

Muğla’da, iki gündür etkili olan sağanak yağış sel felaketine neden oldu. Dalaman ilçesine bağlı Gürleyik köyünde anne ile kızı sel sularına kapıldı. Kızın cesedine ulaşılırken, anneyi bulmak için arama çalışmaları başlatıldı.

Gürleyik köyü Dangır mevkiinde, Bircan Şahin ile kızı Ceylin Şahin sele kapıldı. Sel sularının sürüklediği anne kız gözden kaybolunca çevredekiler aramaya başladı. Yapılan çalışmalarda Ceylin Şahin’in cesedine ulaşılırken, sel sularının sürüklediği anne Bircan Şahin’in bulunması için arama çalışması başlatıldı. Anneyi bulmak için kurtarma ekipleri bölgeye hareket ederken, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Sedat Yılmaz sel felaketinin yaşandığı bölgeye gitti.

Reklam
Reklam

Yaşanan olayın büyük üzüntü verici olduğunu belirten Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, “Sel felaketinde bir vatandaşımız hayatını kaybetti, bir vatandaşımız da kayıp. Arama kurtarma ekiplerini bölgeye sevk ettik. İnşallah kayıp olan anneyi sağ salim buluruz. Ben de bölgeye gidiyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: