Muğla Gençlik Spor Müdürlüğü, Yatırımlarına İl Genel Meclisi'nden Destek Istedi

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, İl Genel Meclisi'nde ildeki yatırımlarıyla ilgili...

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, İl Genel Meclisi'nde ildeki yatırımlarıyla ilgili brifing verdi. Çeker, mevcut yatırımlar için İl Özel İdaresi’nden destek istedi.

Şubat ayı sonunda il müdürlüğüne atanan Çeker, merkez ve ilçelerde dokuz büyük yatırım bulunduğunu belirterek, “Bunlar, yer tahsisleri yapılmadığı için bekliyor. Merkezde bir olimpik yüzme havuzu, 3 bin kişilik spor salonu ve gençlik merkezi hizmet binaları yapımı var. Projeler tamamlandı, yer teslimi yapılarak inşaat başlaması gerekiyor. Marmaris ve Bodrum gibi ilçelerimizdeki gençlik merkezi projeleri tip projeler olduğu için inşaat aşaması uzun zaman almayacak. Finansman sağlanırsa bir yıl içinde bu tesisleri bitiririz. Küçük ölçekli yatırımları için müdürlüğümüz bünyesinde yaparız fakat büyük tesisler için İl Özel İdaresi kaynaklarının kullanılması gerekiyor. Tesisleri tamamladığımızda, ilimize ticari olarak geri dönüşümü kolay olacaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

Muğla’nın büyükşehir statüsüne geçtiğinin hatırlatan Bekir Çeker, “Geçen hafta Ankara’da il müdürleri toplantısı vardı. Daha sonra genel müdürümüz ve sayın bakanımızla görüştüm. Sayın bakan, büyükşehir yapılan illerde il özel idarelerinin belediyeye devredilmesi nedeniyle yatırımların durdurulması yönünde açıklaması oldu. Bu konuyu yüz yüze görüştüm ve Muğla’daki yatırımların devam etmesi yönündeki talebim olumlu karşılandı. İnşallah önümüzdeki süreçte özellikle büyük yatırımları en kısa zamanda gerçekleştireceğiz. Muğla İl Özel İdaresi’nin müdürlüğümüz için ayırmış olduğu ödeneklerin yatırıma dönüştürülmesi için yardımlarını bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: