Muğla Polisinden Zehir Tacirlerine Darbe

Muğla’da polisin düzenlediği planlı uyuşturucu operasyonunda 17 kilo 618 gram esrar maddesi ve çok sayıda...

Muğla’da polisin düzenlediği planlı uyuşturucu operasyonunda 17 kilo 618 gram esrar maddesi ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik projeli çalışmalar kapsamında Muğla il merkezinde yapılan istihbari çalışmalarda S.O. ve R.Ç. isimli şahısların çevre illerden uyuşturucu madde temin ederek Muğla il merkezinde piyasaya sürdükleri şeklinde bilgiler alınması üzerine uyuşturucu ticaretinin tespit ve deşifre edilmesi amacıyla projeli çalışma başlatıldı. Sürdürülen projeli çalışmada S.O. ve R.Ç. isimli şahısların H.S., E.A., R. A., M.Ç., A.S., T. T. ve H.K. isimli şahıslar ile birlikte hareket ederek Aydın, İstanbul ve İzmir illerinden temin ettikleri uyuşturucu maddeyi Muğla İl merkezine naklederek, uyuşturucu madde kullanan şahıslara sattıkları tespit edildi. Projeli çalışma sürecinde M. Ç. ve H. K.isimli şüpheliler 04 Mart 2013 günü Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan yakalanarak tutuklandı.

Reklam
Reklam

6 ay süre ile sürdürülen projeli çalışma neticesi suç organizasyonunun faaliyetleri tespit edilmiş olup, suç organizasyonunun deşifre edilmesi amacıyla 26 Mart 2012 günü saat 06.30 itibariyle düzenlenen eş zamanlı operasyon neticesinde S.O., R.Ç., H.S., E.A., R.A., A.S. ve T.T. isimli 7 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 17 kilo 618 gram esrar maddesi, 39 adet uyuşturucu hap ve 20 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: