Muğla "ebru Şallı" İle Hareketlenecek

Muğla'da 7'den 77'ye herkesin spor yapması için Muğla'da spor yapmayan kalmayacak sloganı ile yola çıkan...

Muğla'da 7'den 77'ye herkesin spor yapması için Muğla'da spor yapmayan kalmayacak sloganı ile yola çıkan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, ünlü manken Ebru Şallı'yı Atatürk stadında Muğlalı hanımlar ile plates yapması için davet eti.

Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, "Sayın Valimizin de spora ve sporcuya olan desteği ve ilgisi ile Muğla'da herkesi hareketlendireceğiz" derken, Ebu Şallı'nın TV'lerde hanımlara platesi sevdiren önemli bir isim olduğunu söyleyen Hacıcaferoğlu, 29 Nisan Pazar günü saat 10:00'da kadını ile erkeği ile yaşlısı ve genci ile 7'den 77'ye tüm Muğla'yı ilçelerini, köylerini Muğla Şehir Stadına beklediklerini açıkladı.

Reklam
Reklam

Bunun bir başlangıç olduğunu belirten Hacıcaferoğlu, "Platesin hemen ardından antrenörlerimiz, İl Temsilcilerimiz, Müdürlük çalışanlarımız gelen vatandaşlarımıza bundan sonra nasıl spor yapabilecekleri konusunda yardımcı olacaklar. O gün tam bir spor şöleni yaşamasını, tüm Muğla'nın hareketlenmesini istiyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: