Muğla Zihinsel Engelliler Derneği Yeni Binasına Kavuştu

Muğla’daki zihinsel engelli aileleri tarafından kurulan Zihinsel Engelliler Derneği yeni binasına kavuştu. Saburhane mevkiindeki Muğla...

Muğla’daki zihinsel engelli aileleri tarafından kurulan Zihinsel Engelliler Derneği yeni binasına kavuştu. Saburhane mevkiindeki Muğla Eczacı Odası’na ait tarihi SİT bina Zihinsel Engelliler Derneği’ne tahsis edildi.

Dernek binasının açılışını Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Belediye Başkan Vekili Yavuz Kayı ve Muğla Eczacı Odası Genel Sekreteri Serkan Tekin yaptı. Açılışa Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Yatağan Maden-İş Sendikası Şube Başkanı Süleyman Girgin, Tes-İş Sendikası Şube Başkanı Fatih Erçelik ve engelli aileleri katıldı.

Reklam
Reklam

Açılışta konuşan Vali Yardımcısı Dr. Mestan Yayman, binanın kullanım hakkını veren Muğla Eczacı Odası’na teşekkür ederken, Eczacı Odası’nın daha önce de binayı Muğla Yörük obaları Derneği’ne tahsis ettiğini, şimdi ise Zihinsel engellilerin kullanımına açtığını söyledi. Muğla Eczacı Odası Genel Sekreteri eczacı Serkan Tekin, engelli çocukların aileleri ile daha rahat ortamda zaman geçirebilmeleri açısından binanın tahsisinin önemli olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Muğla Zihinsel Engelliler Derneği’nin yeni hizmet binası törenle açıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: