Muğla’da 39 Sabıkalı Hırsız Yakalandı

Muğla’da son günlerde meydana gelen çok sayıdaki hırsızlık olayının faili olduğu ileri sürülen N.E. (27)...

Muğla’da son günlerde meydana gelen çok sayıdaki hırsızlık olayının faili olduğu ileri sürülen N.E. (27) isimli zanlı, jandarma ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakayı ele verdi. Denetimli serbestlikten faydalanarak bir ay önce serbest bırakılan N.E.’nin, hırsızlıktan 39 sabıkası olduğu kaydedildi.

Güvenlik güçleri, görgü şahitlerinin ifadeleri doğrultusunda özellikle geceyarısı merkeze bağlı köylerde çalışma başlattı. Ortaköy köyünde bir evden hırsızlık yaptığı ileri sürülen N.E., çalıntı saati satmak için saatçıya gitti. İşyeri sahibi, durumu farketmesi üzerine jandarmaya haber verdi. Sivil jandarma ekipleri, kısa sürede gelerek N.E.’yi yakaladı. Zanlının üzerinde yapılan aramalarda, bin 50 lira para ve yine yaklaşık bin lira değerinde saat ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı N.E., jandarmadaki sorgusunun ardından Muğla Adliyesi'ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: