Muğla'da 55 Suç Kaydı Olan Zanlı Yakalandı

Akyaka'da çoğu hırsızlıktan 55 suç kaydı olduğu belirlenen bir kişinin suçüstü yakalandığı bildirildi.

Akyaka'da çoğu hırsızlıktan 55 suç kaydı olduğu belirlenen bir kişinin suçüstü yakalandığı bildirildi.

Muğla Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Muğla Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Akyaka beldesinde bir evin balkon penceresinden içeriye girmeye çalışan zanlı K.K.'nın (45) jandarma ekiplerince suçüstü yakalandığı belirtildi.

Olay yeri inceleme ekiplerin yaptığı parmak izi araştırmasında K.K.'nın Akyaka'daki farklı hırsızlık olaylarının zanlısı olduğunun tespit edildiğine bildirilen açıklamada, yakalanan kişinin yapılan üst aramasında hırsızlık maksadıyla kullandığı değerlendirilen 2 adet tornavida, 3 adet el feneri ve bir adet cam kesme elması bulunduğu ifade edildi.

Reklam
Reklam

Ayrıca bu kişinin evinde yapılan aramada ise çalınmış olduğu anlaşılan çok sayıda atkı ve elektronik eşya ele geçirildiği belirtilen açıklamada, yapılan araştırmada, tatilcilerin korkulu rüyası haline gelen hırsızlık zanlısının çoğu hırsızlıktan 55 adet suç kaydı olduğunun ve zanlının güvenlik güçlerinin kontrollerinden kurtulmak amacıyla "Ömer Ok" adına düzenlediği sahte kimliğin ele geçirildiği kaydedildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlının, çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

Muhabir: Kenan Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: