Muğla’da AK Parti’de Bayramlaşma

AK Partili Muğla İl Başkanlığınca bayramlaşma töreni düzenlendi. İl Başkan Vekili Şadi Pirci başkanlığında gerçekleşen...

AK Partili Muğla İl Başkanlığınca bayramlaşma töreni düzenlendi. İl Başkan Vekili Şadi Pirci başkanlığında gerçekleşen törene çok sayıda partili katıldı.

İl binasındaki düzenlenen resmi bayramlaşma törenine Giresun’da bulunan İl Başkanı Nihat Öztürk yer almazken, İl Başkan Vekili Şadi Pirci, İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan, İl Kadın Kolları Başkanı Nurzile Çavuşoğlu, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, İl Genel Meclisi Üyesi Çağrı Alper, İl başkan yardımcıları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Reklam
Reklam

İl Başkan Vekili Şadi Pirci, on bir ayın sultanı Ramazan ayında il genelinde çok sayıda düzenlenen sokak iftarlarında binlerce vatandaş ile bir araya geldiklerini belirterek, herkesin bayramını kutladı. Geçtiğimiz Perşembe akşamı il başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 5 bin Muğlalının katıldığını dile getiren Pirci, AK Parti ailesinin gün geçtikçe büyüdüğünü sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: