Muğla'da Eğitim Semineri Düzenleniyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi fıp fakülteleri işbirliği ile düzenlenen seminer, Muğla'da başladı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi fıp fakülteleri işbirliği ile düzenlenen seminer, Muğla'da başladı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başlayan ve 8 gün sürecek olan "Bir Akademisyenden Beklenen Beceriler" konulu seminerde, öğretim üyelerine "Temel eğitim becerileri, probleme dayalı öğretim ve eğitim yönlendiriciliği" konularında bir dizi kurs verilecek.

Seminere 23 öğretim üyesinin katıldığı, katılımcılara 6 öğretim üyesi tarafından eğitim verileceği öğrenildi. Seminerin ilk gününde Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Hüseyin İlhan, Prof. Dr. Kevser Erol, Prof. Dr. Kubilay Uzuner ve Doç. Dr. Didem Arslantaş sunum yaptılar ve katılımcıların sorularını yanıtladılar.

Reklam
Reklam

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğretim üyeleri, Prof. Dr. Yasemin Balcı ve Prof. Dr. Volkan Çoşkun ise seminere eğitimci olarak destek veriyor. 8 gün sürecek olan seminerin ardından katılımcılara sertifika verilecek.

Muhabir:Kenan Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: