Muğla'da Hırsızlık Iddiası

Milas'ta bir evden para çaldıkları iddia edilen 3 kişi tutuklandı.

Milas'ta bir evden para çaldıkları iddia edilen 3 kişi tutuklandı.

İlçenin Gümüşlük Mahallesi'nde kendisine bakıcı tutmak amacıyla N.Y. (41) adlı kadın ile görüşen Ali Karabel (72), aradan birkaç gün geçtikten sonra evindeki 20 bin liranın çalındığını fark edince polise başvurdu.

Karabel'in polise, bakıcı tutmak amacıyla görüştüğünü söylediği N.Y. gözaltına alındı. N.Y'nin ifadesi doğrultusunda eve girerek 20 bin lirayı çaldıkları öne sürülen K.K. (17), Ö.Y. (19) ve N.E. (17) de yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan K.K, Ö.Y. ve N.E. çıkarıldıkları mahkemece "Evden hırsızlık" iddiasıyla tutuklandı. N.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Öte yandan gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılar, bu sırada kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

Muhabir: Ferdi Aşıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz