Muğla'da Iş Yerinden Hırsızlık Iddiası

Fethiye'de marketlerden hırsızlık yaptığı iddia edilen kadın, polis ekiplerinin iş yerlerindeki güvenlik kameralarını incelemesi sonucu yakalandı.

Fethiye'de marketlerden hırsızlık yaptığı iddia edilen kadın, polis ekiplerinin iş yerlerindeki güvenlik kameralarını incelemesi sonucu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, ilçenin farklı yerlerindeki marketlerden son 15 günde yapılan hırsızlık ihbarlarını değerlendiren polis ekipleri, marketlerin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. İncelemede marketlerden içki ve elektronik cihaz çaldığı ileri sürülen Z.Y. takibe alındı.

Polis ekipleri, Z.Y'yi ilçedeki bir markete girerken gözaltına aldı. Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Öte yandan İlçe Emniyet Müdürlüğü, marketlerde yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Görüntülerde markete giren zanlının içki reyonunda bir süre dolaştıktan sonra kimsenin olmadığı bir anda içki şişesini çantasına koyması, daha sonra kasada aldığı yiyeceklerin parasını ödedikten sonra ayrılması görülüyor.

Muhabir: Utku Uçrak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: