Muğla'da "İŞKUR Iletişim Masası" Kuruldu

Muğla Çalışma ve İş Kurumu (İŞ-KUR) Müdürlüğü, iş arayanlara danışmanlık yapmak için iletişim masası kurdu.

Muğla Çalışma ve İş Kurumu (İŞ-KUR) Müdürlüğü, iş arayanlara danışmanlık yapmak için iletişim masası kurdu.

Muğla Festiva Outlet'e kurulan iletişim masasında iş ve meslek danışmanları, iş arayanlara uygun meslek bulabilmek için danışmanlık yapıyor.

İŞKUR Muğla Müdürü İlyas Sarıyerli, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçtiğimiz aylarda Muğla'nın 5 farklı noktasına kurulan iletişim masalarının bakanlık tarafından örnek proje kabul edildiğini söyledi.

Halktan gelen olumlu tepkiler ile iletişim masalarını tekrar kurmaya başladıklarını ifade eden Sarıyerli, "Ramazan Bayramı'nın ardından kentin farklı bölgelerinde, köylerde, kasabalarda ve beldelerde yeni iletişim masaları kuracağız. İletişim masalarında vatandaşlara iş konusunda ve sektörlerle ilgili bilgiler veriyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Sarıyerli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'her işsizin bir danışmanı olacak' sloganını hatırlatarak, bu sözü hayata geçirdiklerini, kurumlarına gelen herkese bir meslek danışmanı sağladıklarını dile getirdi.

Kurumlarına gelemeyen vatandaşlar için de köylerde iletişim masaları kuracaklarını ifade eden Sarıyerli, iletişim masalarının kurulduğu günden bu yana kurumlarını 7 bin kişiyle tanıştırdıklarını kaydetti.

Muhabir: Utku Uçrak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: