Muğla'da Jandarmadan Kaça İçki Denetimi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ula ve Marmaris ilçelerinde son 2 ayda son kullanma tarihi...

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ula ve Marmaris ilçelerinde son 2 ayda son kullanma tarihi geçmiş yaklaşık 30 bin adet içki ele geçirilmesinin ardından eğlence mekanlarında denetim uygulaması yaptı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şuçlarla Mücadele Ekipleri ile Ula İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Muğla’nın turizm merkezlerinden Akyaka’da Sağlık ve Tarım Müdürlüğü ekiplerinin de katılımı ile “Kaçak İçki” denetimi yapıldı. Jandarma ekiplerince Ula ve Marmaris ilçelerinde son 2 ayda son kullanma tarihi geçmiş yaklaşık 30 bin adet içki ele geçirilmesinin ardından denetimlere ağırlık verildi. Denetimler özellikle alkollü içki ve tütün satışı yapılan eğlence mekanları, restoran ve tur teknelerinde yapıldı. Denetimlerde işletme sahipleri kaçak içki konusunda bilgilendirildi.

Reklam
Reklam

Gece boyunca yapılan denetimler hakkında bölgede tatil yapan turistlere bilgi verildi. Yapılan son denetimlerde kaçak içkiye rastlanmadığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: