Muğla’da kar yarım metreye ulaştı

Muğla’nın Yılanlı ve Göktepe köylerinde dün (9 Ocak) geceden itibaren etkili olmaya başlayan karın, yüksek...

Muğla’nın Yılanlı ve Göktepe köylerinde dün (9 Ocak) geceden itibaren etkili olmaya başlayan karın, yüksek tepelerde yarım metre kalınlığa ulaştığı bildirildi. Şehir merkezinden bu köylere sabah erken saatlerde ulaşım, kar sebebiyle yapılamadı. İl Özel İdaresi’ne ait iş makineleri, yolların açıklaması için bölgeye sevk edildi. Trafik ekipleri de Kavaklıdere, Menteşe, Yatağan-Bozdoğan yolu, Yılanlı ve Göktepe dağlarındaki köylere zincirsiz gidişe izin vermiyor.
Göktepe köyünden gelen bir minibüsün sürücüsü, “Merkezden köylere ulaşım zor. Köylerden merkeze zincirsiz izin verilmiyor. İş makineleri sabah yollarda çalışma yaptı fakat kar yağışı devam ettiği için ulaşım zaman zaman aksıyor. Kar kalınlığı köy yollarında 20-25 santimetre ulaştı, yüksek tepelerde yarım metreyi geçiyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz