Muğla'da Kurban Bayramı Tedbirleri

Muğla Valiliği, Kurban Bayramı öncesi ve bayram süresince çeşitli kurumlar tarafından alınacak tedbirleri açıkladı.

Muğla Valiliği, Kurban Bayramı öncesi ve bayram süresince çeşitli kurumlar tarafından alınacak tedbirleri açıkladı.

Muğla Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Kurban Bayramı öncesinde ve bayram süresince Muğla'da alınacak önlemlere ilişkin uyarılar kurumlara iletildi. Valilik, bayramın huzur ve güvenlik içerisinde geçmesi için ilgili kurumları, hükümlerinin uygulanması ve gerekli tedbirleri alması konusunda uyardı.

İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün sorumluluk bölgelerine huzur planlarını uygulamaya koyacakları ve tedbirleri bayram sonuna kadar sürdüreceği belirtilen açıklamada, trafik ekiplerinin sayısının artırılacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, Belediye, İl Sağlık Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, AYDEM İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Karayolları Şube Müdürlükleri, Telekom İl Müdürlüğü tarafından gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmadan yerine getirilmesi ve vatandaşların Kurban Bayramını huzur ve güven ortamı içerisinde geçirmelerinin sağlanacağı bildirildi.

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: