Muğla'da Memur Adaylarına Eğitim Veriliyor

İl Özel İdaresinde Ocak 2012'de göreve başlayan memur adaylarına İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Nurhan Varan tarafından temel eğitim bilgileri

İl Özel İdaresinde Ocak 2012'de göreve başlayan memur adaylarına İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Nurhan Varan tarafından temel eğitim bilgileri verilmeye başlandı.

Muğla İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamada, hizmet içi eğitimlerini tamamlayarak asli memur kadrolarına atanmaya hak kazanacak aday memurlara 1-15 Nisan tarihlerinde Atatürk ilkeleri, inkılap tarihi, T.C. Anayasası, genel olarak devlet teşkilatı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, yazışma dosyalama usulleri, halkla ilişkiler, gizlilik ve gizliliğin önemi, milli güvenlik, Türkçe dil bilgisi ve insan hakları gibi konularda eğitim verileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada aday memurların eğitimlerin ardından yapılan sınavlardan sonra görev aldıkları müdürlüklerde 17 Haziran-16 Ağustos tarihlerinde 2 ay staj yapacakları, stajlarını tamamlayan aday memurların 657 sayılı Devlet Memurluğu Kanunu gereğince asli memur kadrolarına atanmaya hak kazanacakları kaydedildi.

Muhabir: Ali Rıza Akkır

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: