Muğla’da Milletvekili Ve Basın Mensupları Aşılandı

Muğla Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’nce, Aşı Haftası kapsamında AK Muğla Milletvekili Yüksel Özden, il müdürleri...

Muğla Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’nce, Aşı Haftası kapsamında AK Muğla Milletvekili Yüksel Özden, il müdürleri ve basın mensuplarına difteri, tetanos, KKK ve hepatit B aşısı yapıldı. Aşı törenine Milletvekili Özden, Sağlık İl Müdürü Dr. Cihan Tekin, Halk Sağlığı İl Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri Ceyhan ve İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar katıldı.

İl Müdürü Ceyhan, yaptığı açıklamada, "Aşılama, aşıyla önlenebilir hastalıklar için enfeksiyon kontrol önlemlerinin ilk adımıdır. Aşıyla korunulabilir hastalıklar için çocukluk döneminde başlayan programlara, erişkin dönemde de devam etmek gerekir." dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Aşı Haftası ile ilgili ilk, orta ve lise öğrencileri arasında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, törenle ödülleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: