Muğla’da Minik Eller Raket Tutuyor

Muğla’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü projesi kapsamında Tenis Kulübü ve Balarısı Kreşi'nin ortaklaşa...

Muğla’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü projesi kapsamında Tenis Kulübü ve Balarısı Kreşi'nin ortaklaşa yürüttüğü 'Raket Tutan Minik Eller' projesinde yer alan miniklere başarı belgeleri ve madalyaları törenle verildi.

Törene Vali Vekili Necmi Kurt, İl Garnizon Komutanı Kur. Alb. Fevzi Kurşun ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu katıldı.

Muğla Tenis Kulübü Başkanı ve Tenis Antrenörü Seyhan Heb, proje ile çocuklara ufak yaşlardan itibaren tenis sporunu sevdirmeyi amaçladıklarını söyledi. Seyhan Heb, “Balarısı Kreşi ile ortaklaşa iki buçuk yıl gibi uzun süren güzel bir proje gerçekleştirdik.” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Vekili Necmi Kurt ise çocuklarını spora teşvik eden anne ve babalara teşekkür ederek, sporun önemini küçük yaşlardan itibaren çocuklara kavratılması gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından tenisi öğrenen 36 minik sporcuya ödülleri ve başarı belgeleri verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu da başarılı minik tenisçilere şeker ve çikolatadan oluşan paketler dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: