Muğla’da Özel Sporcular Türkiye Futbol Şampiyonası yapılacak

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanlığı’nca, Muğla’nın Dalaman ilçesinde 28 Kasım-1 Aralık 2011 arasında Özel Sporcular...

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanlığı’nca, Muğla’nın Dalaman ilçesinde 28 Kasım-1 Aralık 2011 arasında Özel Sporcular Türkiye Futbol Şampiyonası düzenlenecek. Şampiyonaya, 23 ildeki 33 spor kulübünden toplam 326 sporcu ve 66 idareci katılacak. Dalaman Şehir Stadyumu'ndaki açılış töreniyle başlayacak şampiyona, final maçı ve ödül töreniyle sona erecek.
Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri Kazım Aydoğan ve Fethi Ahmet Balın, Özel Sporcular İl Temsilcisi Mehmet Ali Kariptaş ve Dalaman İlçe Müdürü Erhan Karakuş’un katılımıyla bir basın toplantısı düzenledi. Muğla’da basketboldan sonra özel sporcularla ilgili ikinci şampiyonayı düzenleyeceklerini belirten Hacıcaferoğlu, “Umarım ülkemizin birçok ilinden gelen sporcularımız beğeniyle, başarıyla ve sağlıklı bir şekilde ayrılır. Dalaman ve Muğla’da, özel sporcularla ilgili iki antrenör istihdam ettik. Bunlar il merkezinde basketbol, Dalaman’da ise futbol, futsal ve atletizm branşlarında faaliyet gösteriyor. Yaklaşık iki yıldır sürdürdükleri çalışmalarla ilimizi en iyi şekilde temsil ediyorlar. Amacımız, çocuklarımızın şampiyon olup dönmelerinden ziyade topluma kazandırmak, sosyal hayatın içine sokmak, birey olarak onların gelişimlerini sağlamak.” dedi.
Yönetim Kurulu Üyesi Balın ise şampiyona için altyapı sağlayanlara teşekkür ederek “Eğitilebilir zihinsel engelliler başta olmak üzere birçok engelli için 11 branşta faaliyet gösteriyoruz. Federasyonum adına, gayret gösterdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Yönetim Kurulu Üyesi Aydoğan da emeği geçenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz