Muğla’da Polis Haftası Kutlamaları

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. Yıldönümü nedeniyle Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Atatürk anıtına...

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. Yıldönümü nedeniyle Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Atatürk anıtına çelenk koydu ve anıt şeref defterini imzaladı.

Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve personeli Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Polis Haftası Kutlamaları töreninde saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Atatürk Anıtına çelenk koydu. Muğla Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, daha sonra anıt şeref defterini imzaladı. Akbal anıt şeref defterine, “Emniyet teşkilatımızın 168’inci yıldönümü nedeniyle Muğla Emniyet müdürlüğü personeli olarak en derin saygı ve minnet duygularımızla huzurunuzda bulunmaktayız. Bugün emniyet teşkilatımızın büyük Türkiye Cumhuriyetimizin ve halkımızın ilelebet payidar olması için gece gündüz fedakârlıkla ve kahramanca canı pahasına çalışarak üstün başarılar elde etmiştir. Bu başarısını da devam ettirmek için azim ve kararlılık içindedir. Bu başarıda en büyük etken ilkelerindir. Vatanı ve milleti için canlarını feda etmekten çekinmeyip, şahadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: