Muğla'da Polis Teşkilatının 168. Yıl Dönümü Kutlamaları

Muğla'da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü kutlamaları başladı. Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet...

Muğla'da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü kutlamaları başladı. Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Muğla Valisi Fatih Şahin’i ziyaret ederek, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ve değişik birimlerden gelen memurları kabul eden Vali Fatih Şahin, “Türk polisimiz son yıllarda önemli başarıla imza atıyor. Türkiye’de ve Muğla’da huzur ve güvenliğin sağlanması için çalışıyor. Hizmet içi eğitim, vatandaş ile diyalog çok önemli. Vatandaşlarımıza kimlik ayırt etmeden hizmet vermek için çaba sarf etmeliyiz. Emniyetimizin başarısının en önemli faktörü vatandaş desteğini almasından kaynaklanıyor” dedi.

Reklam
Reklam

Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yılı nedeniyle 10 Nisan akşamına kadar değişik etkilikler düzenleyeceklerini belirterek, “Polis haftası etkinlikleri kapsamında faaliyetlerimizi vatandaşımıza anlatacağız. Halk ilişkilere, kurumlar ile ilişkilere önem veriyoruz. Görevimizi yaparken, halkımızın da desteği küçümsenmeyecek derecede fazla. Muğla halkına verdikleri destek nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: