Muğla'da Sağanak Yağmur Etkili Oldu

Muğla'da etkili olan gök gürültülü sağanak yağmur, günlük hayatı olumsuz etkiledi. Şehir merkezinde öğle saatlerinde...

Muğla'da etkili olan gök gürültülü sağanak yağmur, günlük hayatı olumsuz etkiledi. Şehir merkezinde öğle saatlerinde başlayan ve yaklaşık 45 dakika süren yağışın etkisiyle birçok cadde ve sokak su altında kaldı. Bazı yollar çökerken mazgallar tıkandı. Aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalananlar, göle dönen yollardan geçmek için uzun süre uğraştı.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, bugün öğleden sonra Muğla'da yerel kuvvetli yağmur ve yağış anında kısa süreli kuvvetli rüzgâr beklendiği belirtildi. Gece saatlerine kadar aralıklarla etkili olacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: