Muğla'da Sağanak Yağmur Günlük Hayatı Olumsuz Etkiliyor

Muğla'da dün geceden bu yana devam eden sağanak yağmur, günlük hayatı olumsuz etkiliyor. Bazı evlerin...

Muğla'da dün geceden bu yana devam eden sağanak yağmur, günlük hayatı olumsuz etkiliyor. Bazı evlerin bodrum ve birinci katlarını su basarkan dolu yağışı sebebiyle de çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Emirbeyazıt, Muslihittin ve Kötekli mahalleleriyle Karabağlar Yaylası'ndaki bazı evlerin bodrum ve birinci katlarını su bastı, tarlalar su altında kaldı. Vatandaşlar ve belediye ekipleri, evlerde biriken suları tahliye etmek için çalışıyor. Trafikte de aksamalar meydana geliyor. Ula Kavşağı'nda etkili olan dolu sonucu kayganlaşan yolda, Meriha İstif’in (34) kullandığı otomobil dereye uçtu. Yaklaşık 100 metre sürüklenen otomobilin tavanına çıkan İstif, itfaiye ekiplerince kurtarılarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Aynı güzergâhta diğer bazı arabalar da yoldan çıkarak şarampole devrildi, çeşitli maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Trafik ekiplerinin sürücüleri uyardığı güzergâhta ulaşım kontrollu olarak sağlanıyor.

Reklam
Reklam

Muğla Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, son 27 saatte metrekareye 73,6 kg. yağış düştüğünü, yağışların bu gece ve yarın etkisini kaybederek aralıklarla süreceğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: