Muğla'da "Sağlık Için 10 Bin Adım" Yürüyüşü

Muğla Sağlık Müdürü Cihan Tekin, perşembe günü yapılacak "Sağlık için 10 bin adım" yürüyüşüne Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da katılacağını

Muğla Sağlık Müdürü Cihan Tekin, perşembe günü yapılacak "Sağlık için 10 bin adım" yürüyüşüne Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da katılacağını bildirdi.

Tekin, obezite ile mücadele çalışmaları kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile "Sağlık için 10 bin adım" yürüyüşü düzenlendiklerini kaydetti. Yürüyüşün saat 19.00'da valilik binasının önünden başlayacağını ve Atatürk Stadyumu'nda sona ereceğini belirten Tekin, "Perşembe günü yapılacak yürüyüşe Sağlık Bakanımız da katılacak" dedi.

Özellikle gelişmiş ülkelerde obezite ile ilgili sorunların çığ gibi büyüdüğüne dikkati çeken Cihan Tekin, "Artık ülkemizin de gelişmiş ülkeler sınıfında yer aldığını düşünüyoruz. Daha sağlıklı gelecek için, şimdiden bazı tedbirler almamız gerekir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Tekin, yürüyüşe katılan vatandaşların vücut kitle endekslerinin de ücretsiz olarak ölçüleceğini kaydetti.

Muhabir: Osman Akça / Kenan Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz