Muğla'da Sevgililer Gününe Özel Program

Muğla Belediyesi tarafından Sevgililer Gününe özel olarak Belediye Bandosu konseri ve müzik dinletisi düzenlenecek.

Muğla Belediyesi tarafından Sevgililer Gününe özel olarak Belediye Bandosu konseri ve müzik dinletisi düzenlenecek.

Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, gazetecilere yaptığı açıklamada, 14 Şubat'ın sadece çiftlerin sevgisini değil, toplum, kent ve insan sevgisini de yansıttığını söyledi.

Barış ve hoşgörünün bütün dünyayı ve ülkeyi sarması dileğinde bulunan Gürün, "14 Şubat sevgililer gününde, kendini seven, Muğla'yı seven, dünyayı seven bütün hemşehrilerimizi Zahire Pazarı'na bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Gürün, Sevgililer Gününde Tarihi Zahire Pazarı'nda Belediye Bandosunun konser vereceğini, bir pizza firması tarafından pizza dağıtımı yapılacağını ve müzik dinletisi ile vatandaşların keyifli bir gece geçireceklerini dile getirdi.

Gürün, Muğlalıların sevgililer gününü daha keyifli geçirmesi için de, 14 Şubat'ta umuma açık işyerlerinin kapanış saatinin gece 04.00'e uzatıldığını, vatandaşlardan gelecek şikayetleri değerlendirmek için ise zabıta ekiplerinin 24 saat görev başında olacaklarını bildirdi.

Muhabir: Utku Uçrak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: