Muğla’da spor yapmayan kalmayacak

Muğla’da 7’den 77’ye her yaştaki vatandaşın spor yapabilmesi için ‘Muğla’da Spor Yapmayan Kalmayacak’ projesi hayata...

Muğla’da 7’den 77’ye her yaştaki vatandaşın spor yapabilmesi için ‘Muğla’da Spor Yapmayan Kalmayacak’ projesi hayata geçirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce uygulanacak projeyle öncelikle ev hanımları, risk mesleği grubu üyeleri ve çalışan kadınlar spora yönlendiriliyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, önce bütün tesis, salon ve sahaların vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirterek, “Daha sonra da antrenörlerimizi görevlendirerek, vatandaşlarımıza yön göstermeye ve yardımcı olmaya başladık. Mesai mefhumunu ortadan kaldırdık, tesislerimiz 7 gün 24 saat hizmete açıldı.” dedi.

Reklam
Reklam

Bu arada proje kapsamında yakın köylerden gelen ev hanımlarının stadyumda yürüyüş yapması, ilginç görüntüler oluşturdu. Ayrıca doktorlar ve adliye personelinden oluşan bir grubun, spor salonunda mesaiden sonra basketbol çalıştığı ve bunun artarak devam edeceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz